Voordelen voor abonnees

Als abonnee kan u ook dit dit concertseizoen rekenen op enkele exclusieve voordelen. We nemen u mee achter de schermen, u ontmoet muzikanten en medewerkers, u mag repetities achter gesloten deuren bijwonen en wordt met onze dagarrangementen en voorprogramma’s ondergedompeld in de muzikale werken en hun ontstaansgeschiedenis. Verder geniet u ook van kortingstarieven voor onze concerten.

 

UW VOORDELEN ALS ABONNEE:

> VOORDELIGE TARIEVEN

Waarom een abonnement nemen? 

 

Een abonnement op een vaste concertreeks biedt u de garantie op een rijk en afwisselend seizoen bij Symfonieorkest Vlaanderen. Het is de meest eenvoudige en comfortabele manier om onze programmering in uw eigen stad te blijven volgen, en dit aan een voordelig tarief. Bij een abonnement op een vaste reeks behoudt u bovendien uw vaste zitplaats.

 

NOG GEEN ABONNEE?

Een overzicht van alle abonnementen vindt u hier

 

> DAGUITSTAP A Symphony of Trees/16.09

Een dag vol geschiedenis & muziek in Ieper - Inschrijven voor 06.09.2017

 

Abonnees die reeds een ticket hebben voor het concert A Symphony of Trees, op zaterdag 16 september 2017, kunnen zich inschrijven voor een boeiende voorbereidende dag in en rond Ieper. Experten zorgen voor tekst en uitleg.

 

Meer informatie vindt u hier

 

> EXLUSIEVE VOORPROGRAMMA'S

Beleef onze concerten nóg intenser

 

Qua muzikale verwennerij bieden we u verder graag een nieuw privilege aan: twee exclusieve voorprogramma’s bij de reguliere concerten in Brugge en Antwerpen. U hoeft enkel uw oren te spitsen. Met de opgedane kennis beleeft u de concerten gegarandeerd intenser. Stip alvast de volgende data aan in uw agenda:

 

Voorprogramma bij het concert Adagio for Strings - Inschrijven voor 26.01.2018

 

Do 08.02.2018/ Concertgebouw Brugge
Zo 11.02.2018/ deSingel Antwerpen

 

Voorprogramma bij het concert Peer Gynt - Inschrijven voor 20.04.2018


Do 03.05.2018/ Concertgebouw Brugge
Zo 06.05.2018/ deSingel Antwerpen

 

Meer informatie over de voorprogramma's vindt u hier.