Familieconcert 5+ 
28.12→07.01
Programma
Een leeg podium wordt dankzij prachtige muziek een feest van vorm en kleur - Welke muziek zal er lijnen, driehoeken en vierkanten maken? .. Verrassing..!
do 28.12, 15:00
Concertgebouw, Brugge
Tickets
vr 29.12, 15:00
deSingel, Antwerpen
Tickets
zo 07.01, 15:00
Muziekcentrum de Bijloke, Gent
Ticket info
inleidende video

Een kleurrijk, dynamisch en interactief familieconcert (5+) voor al wie zich kind voelt.

 

Straffe gasten, die muzikanten van het Symfonieorkest! Soms maken ze punten en lijnen in de ruimte met muziek van bijvoorbeeld Satie en Ligeti. Precies een prent van Mondriaan die je kan horen ! O ja, en Lutoslawski doet ook mee! En soms laat het orkest de punten vrolijk door elkaar bewegen met ragtime en heerlijk swingende muziek. En welke muziek zal er nog punten en lijnen en driehoeken en vierkanten maken ? …Verrassing…!

 

Om 15 uur warmen we op voor het concert met een knallend kleurenfeest en een spannend spelparcours, tjokvol leuke doe-activiteiten. Onder begeleiding van tromgeroffel en trompetgeschal kleuren we de wereld en denderen we al zingend de concertzaal binnen. Dit wil je echt niet missen!

 

BEREID JE VOOR OP HET CONCERT..

.. en kom gekleed in 1 kleur. Helemaal in het rood.. of helemaal in het groen, geel of blauw .. 

 

INFO & TICKETS
-18 jaar:  € 8 per ticket in elke rang

Leden van de Gezinsbond: 20% korting (deze korting wordt verrekend je lidkaart op de concertdag zelf) 

 

Een productie van Symfonieorkest Vlaanderen i.s.m Steven Verhaert, dirigent / Mirjam de Wit, productie / Maja Jantar, regie / Martin Valcke, muziek / Satu Peltoniemi, scenografie / Yonas Seyoum, beeld / LUCA School of Arts, figuranten.

the waste landfamilie